My photography world present : INSECTS PHOTOS :) JOIN IT!!!

Cateva cuvinte despre fotografie

   Sunt amatoare de fotografie insa aspir sa devin un fotograf !Sunt atatea lucruri uimitoare pe pamant ce le poti vedea numai prin fotografie,mici lucruri marunte ce prin obiectiv se contureaza a fi ceva neintalnit,nevazute de noi dar totusi existente in vietile noastre demult timp!

   Micutul aparat profesional poate face ceea ce unii nu-si imaginez ca se poate intampla asa ceva!Este atat de placut sa vezi o fotografie realizata perfect si sa fie facuta de tine,insa te intristezi ca nu toti au acelasi procent de percepere a ideei ce tu vrei sa o transmiti prin acea fotografie!

   Imi plac fotografiile facute in natura,cel mai mult ma pasioneaza picaturile de roua sau de ploaie,si anumite momente ce poate numai odata in viata le poti vedea,de aceea pasionatii de fotografie trebuie sa aiba la indemana aparatul,pentru ca atunci cand nu te astepti se iveste ocazia sa capturezi ceva,ce rareori se-ntampla!
   Ma bucura faptul ca tot mai mult tineret a inceput sa-si etaleze talentul artistic prin fotografii destul de bune,insa innebunesc ca unii copii au aparate profesionale ce unii deabia incearca sa achizitioneze unul,iti fac poze in oglinda si fel de fel de banalitati,neslefuind nici un pic acel aparat,acel micut „betitsor magic”!

   As scrie enorm de mult despre fotografie,insa ma opresc aici cu dorinta ca odata si odata telul meu de a avea un Canon profesional,de a urma cursuri in fotografie si sa-mi iasa din manutile mele lucruri frumoase,alaturi de aparat se vor realiza in scurt moment!
Stiluri preferate sunt macro,black & white si nud artistic


Un comentariu:

  1. Foarte frumos si interesant!Mi-a placut ce ai zis cu pozele in ognlinda si banalitatile.Cheers!:*.Te urmaresc.

    RăspundețiȘtergere