My photography world present : INSECTS PHOTOS :) JOIN IT!!!

A inceput lupta pentru CANON 500D

De azi de dimineata am emotii,nici chef de mancare nu am,ma port ca un copil ce deabia asteapta sa-si obtina jucaria ce o doreste de prea mult timp!
 Azi mi-au fost eliberate actele necesare pentru a face imprumutul in banca pentru ceea ce ma lupt de aproape 2 ani sa am:CANON 500D,primul meu aparat DSLR,primul meu vis,primul meu pas spre lupta cea mare,de a deveni un fotgraf!
 Am visat si am sperat ca-l voi obtine,acum sunt prea fericita,inseamna prea mult pentru mine insa am o teama ca nu voi reusi nici de data aceasta sa-l obtin!
Sunt vremuri grele,cine te aude,te ia in ras!E drept,e un lux pentru noi in ziua de azi sa ai un aparat profesional,din proprii tai bani,acei banuti ce ii castigi dintr-o munca prea grea pentru salariul oferit in Romania!

 Primul pas spre obtinere este facut,am actele insa vor mai fi anumiti pasi foarte importanti!Al 2-lea pas acum este sa-mi aprobe banca imprumutul,apoi sa-mi trimita produsele cerute acasa si in final:SA AM CANON-UL IN MANA ca sa pot crede ca totul este real!
O sa mai dureze cateva zile pline de suspans,cred ca luni voi afla daca totul este asa cum imi doresc!Pana atunci :x TINETI-MI PUMNII STRANSI!

Ceea ce vreau sa-mi cumpar

Canon EOS 500D + obiectiv EF-S 18-55 IS 

 

Trepied Braun Light Weight 3001 

                           

 

Geanta foto Crumpler Jimmy Bo 500

 


2 comentarii:

  1. Frumos este sa-ti doresti ceva si intr-un final sa-l si obti. Mult succes.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu cum te simti,si eu simteam exact la fel inainte sa-mi iau aparatul meu,m-am bucurat f mult de el,insa acum mi se pare ca nu este chiar ce mi-am dorit,dar tot ma bucur de el,macar nu mai imprumut de ici colo.Deocamdata e numai bun pt "experimente" apoi mai vad eu in viitor,banii chiar sunt o probema la mine.E trist cand tinerii din ziua asta chiar au un talent deosebit,sau cel putin incearca sa faca ce le place si nu pot din cauza BANILOR,pe cand altii...cum ai spus si tu...Iti doresc mult succes,sa ai tot ce vrei si in fine.Sa ti se indeplineasca toate dorintele.Ciao:D :*

    RăspundețiȘtergere