My photography world present : INSECTS PHOTOS :) JOIN IT!!!

A doua intalnire a fotografilor din Botosani

Incep sa scriu cam rar pe blogul meu,sunt prea agitata si plina de ganduri!Incerc rezolvari pentru a face rost de un aparat profesional,ca sa intru in randul celor de la club!Si tot veni vorba de clubul fotografilor,,,Sambata,12 Februarie a avut loc a doua intalnire cu membrii acestui club!Din pacate nu am putut participa,din motive personale dar la a treia intalnire cu siguranta nu voi mai lipsi! 
  Din informatiile postate de domnul Marius Agrigoroaei(Domne ce greu se pronunta numele acesta) rezulta ca s-a discutat de viitorul curs,despre urmatorii pasi ce vor fi facuti de noi,ca membrii al clubului si despre anumite planuri ce se vor realiza pe parcursul acestui an!
 Am mai aflat ca la urmatoarea intalnire trebuie sa ne prezentam cu portofolii personale ce vor reflecta talentul nostru sau defectele in fotografie!Sunt chiar foarte emotionata dar am si o teama in mine,ca unii care se cred mai presus vor rade de mine :( Astept cu nerabdare sa vedem ce va fi!







 



 Postarea de pe blogul oficial 

   "In ciuda vremii de afara la intalnirea de sambata a CFBT  sala a fost plina si spre bucuria tuturor numarul cererilor de inscriere a crescut cu peste zece, ceea ce confirma dorinta fotografilor botosaneni de a se uni pentru a se inspira si asi impartasi cunostintele si bucuria clipelor surprinse de aparatele de fotografiat.

In deschidere a luat cuvantul Relu Oneaga punand in discutie potentialul si perspectivele CFBT, noul sediu si salile de expozitie puse la dispozitie de Hotel MARIA.
Marius Agrigoroaei s-a angajat la crearea forumului clubului si a propus tuturor pasionatilor de fotografie sa participle activ la dezbateri, sa vina cu propuneri si idei si a adus la cunostinta celor prezenti despre organizarea in luna martie a Seminarului de Fotografie la care se vor putea inscrie toti doritorii. Acest seminar va fi sustinut de Adrian Nasturica - fotograf profesionist.


            Structura cursurilor de initiere in arta fotografica “UN pas” a fost prezentata de fotograful Ghenadie Prisacaru.
-“…indiferent de nivelul cunostintelor in domeniul fotografiei majoritatea isi doresc sa atinga o treapta superioara si sa reuseasca sa obtina imagini cat se poate de bune, de aceia va invit sa faceti UN pas in aceasta directie impreuna cu mine frecventand acest curs de 12 saptamani…”

                                                                                                                                 Echipa CFBT"

Un comentariu: