My photography world present : INSECTS PHOTOS :) JOIN IT!!!

Fotografia si Seagull-ul....

Fotografia este o lume magica,plina de suspans ,de creere in fiecare secunda a vietii! O lume in care totul este frumos dar si foarte greu de obtinut. O lume in care descoperi ceea ce nu credeai niciodata ca o sa vezi,ca exista…o lume plina de oameni speciali,cu un har unic,fiecare vazand fotografia diferit,o lume in care legi multe prietenii doar prin pasiunea ce o impartasim toti,FOTOGRAFIA! Nu voi uita niciodata mirosul fotografiilor vechi din arhiva lui tata,antichitatea lor si cadrele senzationale ce se puteau face in vechile laboratoare.Acum,o mare parte din fotografiile aparatelor digitale se ascund timid in dvd-uri,sunt cu miile asteptand sa fie scoase si ele pe foaie,insa fara success raman uitate.
Am incercat recent,sa ma reintorc in vremurile vechi,lucrand pentru prima data pe un film lat cu Seagullul oferit cu mare drag de tata.A fost o senzatie ciudata,ca nu vezi imediat ce cadru ai facut,era o curiozitate maxima,de nedescris, o curiozitate ce ma macina….Oare cum au iesit??? Era deja intrebarea ce imi devenise prietena in noptile reci si singuratice.
Intr-un final filmul a fost developat cu mari dificultati.Tocmai la Iasi mai sunt laboratoare ce lucreaza cu film lat.Am vazut rezultatul iar pentru inceput sunt multumita.Astept cu nerabdare sa incerc din nou cu film color.Cadrele sunt destul de putine fiind 12 la numar,ceea ce te obliga sa fi atent si sa gandesti de o mie de ori pana cand apesi pe declansator.
Cu adevarat fotografia din trecut a fost si va fi mereu ARTA in fotografie! 

Primele Incercari cu Seagullul :) 'Black and white negtive film ISO 100    Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu